dimecres, 12 d’abril del 2017

4t dia de Campus: un GRAN dia!!

Avui la pregunta més freqüent entre els nens i nenes del campus d'Amposta era: "Avui hi ha la Gran Batalla?" o "avui és quan ens llenceu farina? I sí, efectivament avui hem fet la desitjada Gran Batalla.

Abans d'això hem començat el dia al màxim d'energia, amb entrenaments de bon matí i activitats de matí que ha fet que els nostres jugadors comencessin el dia de la millor manera. Amb la companyia més que imprescindible de la crema solar, hem pogut gaudir d'un clima excepcional aquí a Amposta.

Després de dinar, cada equip s'ha separat amb el seu equip per fer les Activitats de Migdia, cosa que han agafat amb moltíssimes ganes i han pogut fer algunes activitats com veure una pel·lícula a la sala de vídeo o fer relaxació. Acabat això, els jugadors s'han preparat per escoltar la MasterClass d'en Gerard Castro.
Després d'aquesta genial estona, hem deixat enllestides les competicions de 3x3 i 1x1 fins a semifinals. Un cop els entrenadors han xiulat i l'entrenament s'havia acabat, han anat a preparar-se per la Gran Batalla i les seves respectives proves prèvies. No us podeu imaginar com ha acabat més d'un d'ells...

I per acabar el dia, hem seguit la competició del 5c5, avançant les fases finals i entrant al moment més interessant de les competicions: les eliminatòries.

Seguirem informant!!
1,2,3 Sampep



 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada