dilluns, 10 d’abril del 2017

2n dia de Campus

El segon dia de Campus ha començat amb molta energia. Les jugadores i jugadors s'han despertat ben d'hora ben d'hora, amb moltes ganes de que els entrenadors els vinguessin a despertar i començar un gran dia de Campus.

Durant el matí, han aprofitat un radiant sol que ens ha acompanyat per fer els primers entrenaments i començar les competicions de tirs lliures i triples. Després d'això, han fet les seves activitats de migdia, on s'han vist els primers tradicionals partits de futbol.

A la tarda, han començat l'escalfament amb la Master Class d'en Sergi Curto, on ha ensenyat als jugadors moviments de l'NBA que ha enganxat molts als jugadors. Un cop acabat han començat la competició d' 1c1, una de les competicions que més ambient crea.

A la nit, i encara amb els sacs plens d'energia, han participat a la Lliga Nocturna, on hem vist les habilitats de més d'un jugador per fer bàsquet amb parts del cos que desconeixien.

Per acabar el dia, els nostres jugadors han hagut de perseguir a uns bojos que s'han escapat del manicomi d'Amposta, i em fa l'efecte que eren uns bojos molt coneguts pels nostres jugadors...

1,2,3 SAMPEP




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada