dijous, 13 d’abril del 2017

6è i últim dia de Campus

Cada dijous de Campus, a la que sona la primera nota de la música, el passadís s'omple en qüestió de segons per veure la llista dels convocats per jugar l'All-Star.
Després d'esmorzar, toca començar a fer maletes i recollir l'habitació. Un cop al pavelló, els que no disputen l'All-Star, juguen partidets de 5c5 que sempre deixen alguna que altra acció espectacular.
Tot seguit, ha començat l'All-Star de cistella petita. El partit ha estat d'allò més igualat, fins al punt de necessitar una pròrroga per conèixer al vencedor. El mateix ha passat amb el partit de cistella gran, on la igualtat ha sigut la tònica del matx.
Un cop havent dinat, hem sortejat un seguit d'articles molt desitjats i hem repartit una bossa de Sant Pep per cada participant al Campus!
Aquest any, els autocars hann sigut d'allò més puntuals i hem arribat a Badalona amb perfecta sincronia, fent el deleit dels pares i mares que esperaven a la graderia, ansiosos per veure la cara de felicitat dels seus fills i filles.

Així doncs, donem per finlitzat el 31è Campus de Setmana Santa. Un Campus ple de rècords, amb la major assistència mai vista, les més altes temperatures i, també, un espectacular ambient.

Comencem el compte enrere per l'edició del 2018!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada