diumenge, 9 d’abril del 2017

1r dia de Campus

I per 31è cop, tornem a dir: Estem de Campus!!

Com ja vé sent tradició, desenes de nenes i nens del Sant Josep han arribat avui al matí amb les seves maletes carregades d'il·lusions i ganes d'anar, un any més, al Campus de Setmana Santa.

Després d'un viatge cap a Amposta on totes i tots estaven desitjant veure les pistes de bàsquet de l'Amposta Parc, han fet el primer dinar tots junts. Una espectacular fideuà els ha donat l'energia que necessitarien per aguantar el primer entrenament de la tarda i les competicions. La màgia tan especial que té aquest Campus feia que, mentre dinaven les nenes i nens, no parlessin d'un altre tema que amb qui els tocaria jugar el 3c3 i amb qui es creuarien a l'1 contra 1.

Un cop acabat el primer entrenament, tots han pujat a dutxar-se i a preparar-se pel sopar. Totes i tots sabien que, per molt que hagin entrenat durant tota la tarda, les competicions no havien acabat encara. Després de sopar, s'han tornat a posar la samarreta de joc i han tornat a competir amb el 3c3, una de les competicions més desitjades per tothom.

I fins aquí el 1r dia d'aquest 31è Campus que es presenta més divertit que mai!!

1,2,3 SAMPEP!!

    

2 comentaris: